+45 82 82 81 81

Grænseoverskridende tvister med udenlandske samarbejdspartnere kan være frustrerende, tidkrævende og dyre. Vores advokater hjælper med at håndtere sådanne tvister med en pragmatisk og forretningsmæssig tilgang.

Vi søger at undgå og ellers løse tvister ved praktisk og innovativ rådgivning, der samtidig tager hensyn til klientens individuelle strategier og mål.

Vi har mange års erfaring i at behandle danske og internationale tvister gennem effektiv og proaktiv risikostyring og undgåelse af krav og med sagsanlæg. Vi tilbyder også rådgivning og bistand vedrørende alle former for alternativ tvistløsning, herunder uformelle forhandlinger, meditation og voldgift.

Alternativ tvistløsning vælges i stigende grad til at løse erhvervsmæssige tvister, så prisen holdes i skak og offentligheden omkring et sagsanlæg undgås. Vores advokater har erfaring med international voldgift.

Vi har et stort netværk af advokater i lande kloden rundt. Dette tætte netværk betyder, at vi kan hjælpe dig med at finde fremragende rådgivning fra troværdige lokale advokater.