+45 89 34 35 36

Forretningserfaring

UNIVERSADVOKATERs advokater har en helt særlig baggrund for at yde juridisk rådgivning om internationale erhvervsforhold.

Firmaets partnere er for det første selv meget erfarne forretningsfolk, om end på nationalt plan. De har drevet selvstændig virksomhed i årtier, og ikke bare som advokater, men sideløbende også inden for andre brancher.

For øjeblikket ejer og driver de selskaber inden for storinkasso, parkering, kursusvirksomhed, bogforlag og telemarketing. Tidligere har de som ejere og ledere også været involveret i selskaber inden for facility management, vagt og sikkerhed, elektronik og mekanik samt immaterialret (patentbureau).

Vores internationale baggrund kan du læse om i personprofilerne til højre.

International erfaring

Advokat og solicitor Ruth Caddock Hansen er englænder. Hun flyttede fra Storbritannien til Danmark i 2003, men har tillige boet tre år i Californien.

Ruth er jurist fra Lancaster University og College of Law of England and Wales og blev Solicitor of the Supreme Court of England and Wales i 2000. Hun opnåede dansk advokatbestalling i 2009.

I Storbritannien arbejdede Ruth i årene 1998-2003 i advokatfirmaerne Morgan Cole (nu Blake Morgan) i Oxford og Nabarro i London. Hendes pimære arbejdsområder var 

·     Commercial and Corporate Finance

·     Commercial Litigation

·     Employment and Discrimination law

·     Family law

 I Danmark har Ruth siden 2003 med et par års afbrydelse arbejdet med bl.a. 

·     Joint venture aftaler, herunder Shareholder Agreements, Articles of Association og cooperation agreements

·     NDAs

·     Salgs-, købs- og distributionsaftaler

·     Salgs- og leveringsbetingelser

·     Outsourcing-aftaler

·     Internationale tvister

·     Cross border inkasso

·     Konkurrenceret

·     Selskabsret

·     Ansættelsesret

·     Arbejdsmiljø

·     Virksomhedsoverdragelse

Ruth Caddock Hansen taler og skriver flydende dansk og engelsk.

Se udtalelser vedrørende Ruth Caddock Hansen.

 

Jørgen Pedersen

Advokat (H) Jørgen Pedersen var i sine studieår i 3 år europæisk præsident for en international ungdomsorganisation.

Han var i 1990 medstifter af en af de største og mest anerkendte globale advokatsammenslutninger og var i 18 år medlem af sammenslutningens bestyrelse og i 8 år af dens direktion. Over de 26 år indtil hans udtræden af sammenslutningen i 2016 har han derfor opbygget et særdeles omfattende og tæt personligt netværk af anerkendte advokatkolleger verden rundt.

Jørgen Pedersen har siden han trådte ind i advokatverdenen i 1978 arbejdet med internationale sager, ikke mindst kontraktsforhold og forretningsstrategisk og -taktisk rådgivning omkring virksomhedsetablering.

Se udtalelser vedrørende Jørgen Pedersen.

Gitte Nedergaard

Advokat (H) Gitte Nedergaard har i en lang årrække arbejdet med internationale sager, bl.a. rets- og voldgiftssager, kontraktsforhold, virksomhedsetablering, varemærker og ansættelsesforhold.

Hendes geografiske arbejdsområde har ikke mindst været de europæiske lande, specielt Skandinavien og Tyskland, men hun har tillige arbejdet med betydelige sager i relation til eksempelvis Irak, Ægypten, Korea, Costa Rica, USA og Bahrein.

Gitte Nedergaard var i en 4-årig periode frem til 2016 ledende advokat for den ene part i en sag mod en mellemøstlig stat for the ICC Court of Arbitration i Paris vedrørende et krav på en lille milliard danske kroner.

Se udtalelser vedrørende Gitte Nedergaard.